Bel 06 13 641 627
neem contact op

Eigen Haard

Type campagne
Branding Campagne
Doelstelling
Branding, gebiedspromotie, community building en ‘lead generatie’.
Kanalen
Website

Met ruim 60.000 woningen, garages en bedrijfsruimten is Eigen Haard een van de grootste woningcorporaties van het land. Naast de verhuur van goede en betaalbare huisvesting investeert Eigen Haard in wijken in Amsterdam en omstreken.

Doel van de campagne: Branding, gebiedspromotie, community building en ‘lead generatie’.

DE UITDAGING

Wijken en buurten in Amsterdam zoals Overtoomse Veld in West en de Vogelbuurt in Noord worden steeds prettiger, veiliger en aantrekkelijker om te wonen. Veel medewerkers van Eigen Haard zetten zich hier dagelijks voor in. Jonge ondernemers durven met hulp van Eigen Haard de stap te zetten om hun droom te realiseren en woningzoekende vinden via Eigen Haard hun nieuwe thuis. Eigen Haard wilde de verhalen uit de buurt graag delen en de bewoners en ondernemers een gezicht geven via social media.

Video afspelen
Bij ons in de Vogelbuurt

DE CAMPAGNE

SalesKracht heeft voor Eigen Haard drie verschillende Facebookpagina’s opgezet namelijk Kopen, Huren & Ondernemen bij Eigen Haard. De specifieke doelgroepen die Eigen Haard bedient kunnen zo door middel van storytelling en gerichte advertenties worden bereikt.

We kozen er met Eigen Haard voor het verhaal te vertellen door middel van persoonlijke buurtfilmpjes en pakkende fotografie. We gingen de wijk in om ondernemers te interviewen, sfeer te proeven en kennis te maken met de bewoners.

Clicks
naar Website Eigen Haard
0
Fans
de Eigen Haard community
0
Bereik
Mensen per maand
0

DE RESULTATEN

Met de drie verschillende pagina’s genereren we zo’n 15.000 clicks naar de website van Eigen Haard. Inmiddels beschikken de drie pagina’s samen over zo’n 23.000 fans en bereiken we maandelijks meer dan 150.000 mensen met onze content. Daarnaast is Facebook een belangrijke lead generator voor Eigen Haard betreft vrije sector huur- en koopwoningen.

Wil jij ook jouw merk laden met een sterke online campagne? Jouw verhaal vertellen is onze kracht! Met onze convertising methode brengen we jouw merk naar het volgende niveau. Meer weten? Neem contact op met michan@saleskracht.nl