Bel 06 13 641 627
neem contact op

SalesKracht is een creatief online marketing bureau, dit is ons verhaal.

Jouw Verhaal, Onze Kracht

SalesKracht is een online marketingbureau in Amsterdam. Vanuit ons kantoor in Amsterdam bedenken wij creatieve online campagnes voor de vastgoedmarkt, corporaties, duurzame bedrijven, festivalscène en nog veel meer. Middels storytelling en krachtige advertenties krijgen we jouw verhaal bij de juiste doelgroep. Dit noemen wij convertising.

Waar ligt de kracht in convertising?

Een goed concept start met een goed verhaal. Voor ons is content dan ook belangrijk. Wij besteden in onze campagnes veel aandacht aan de achterliggende boodschap en vertalen dit in iets creatiefs. Het resultaat is verfrissende content die de aandacht trekt én de online marketing aantrekkelijker maakt. Wij zoeken naar een contentstrategie die niet alleen zijn doel behaalt, maar ook nog eens smaakt naar meer.

Uiteraard moet deze creatieve content aan de man worden gebracht. Met onze brede kennis in online adverteren, bereiken wij een zeer specifieke doelgroep. We zitten kort op de community en weten waar mensen zich online bevinden en wat hun interesses zijn.

Door creatieve content te combineren met krachtige advertenties, brengen wij het beste van twee werelden samen. Daarmee staat jouw verhaal sterk.

Hulp nodig om jouw verhaal kracht bij te zetten? Kom langs bij ons kantoor in het centrum van Amsterdam!

Michan Partner
Pim Partner
Bob Campaign Manager
Martha Content Creator
Max Visual Designer
Daisy Content Creator
Bram Jr. Online Marketing Specialist
Wietse Fotograaf
Frits Video Productie
Christopher Fotograaf

Ben jij leergierig,  geïnteresseerd in de wereld van online marketing en droom jij van een carrière in het digitale landschap? Stuur dan een mail met jouw CV en open sollicitatie naar info@saleskracht.nl! 

Twitter berichten
Twitter berichten laden